…napríklad 70% čokoláda.

Posted on

Lindt Excellence (70%), Lidl Fin Carre, Finest Dark Chocolate (74%) a Tesco Finest Swiss Dark Chocolate (72%).

Čokolády sa mierne líšia podielom kakaa a najjednoduchšie zloženie, len štyri ingrediencie vrátane vanilky, má čokoláda od Lindt. Takže poďme na vec. Kvalitná čokoláda sa vychutnáva, nehryzie, položí do úst, pomaly sa cmúľa a prenáša nás do siedmeho neba.

Najkrajšie vyzerala čokoláda z Lidl-u. Pekná, lesklá, hladká. Najhoršie tá z Tesca. Po odhryznutí mala najhoršiu, skoro práškovú štruktúru tiež tá z Tesca a najkrémovejšiu zase tá z Lidlu. Avšak. Tá z Lidl-u mi prišla najsladšia, keby som nevidel etiketu, nepoviem, že práve tá obsahovala najviac kakaa. Lindt bol zase trochu akoby kyslastý a paradoxne najviac nám chutila tá z Tesca.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Google photo

Na komentovanie používate váš Google účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.